Răfuiala între migranți, în Timișoara. Un bărbat a decedat, iar altul este în stare gravă la spital

2 săptămâni in urmă 17

Un bărbat a fost ucis, iar altul este în stare gravă, după o răfuială între migranți, pe străzile Timișoarei. Foto/tion.ro Un bărbat a fost ucis, iar altul este în stare gravă, după o răfuială între migranți, pe străzile Timișoarei. Foto/tion.ro

Doi migranţi au fost înjunghiaţi pe o stradă din Timişoara, în apropierea Gării de Nord, după o încăierare între două grupuri de migranţi.

LUNI, 19 APRILIE 2021, 19:15

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Potrivit martorilor, scandalul a izbucnit pe malul Canalului Bega, pe Splaiul Nicolae Titulescu, nu departe de Gara de Nord. Acolo, mai mulţi migranţi s-au încăierat, iar doi afgani au fost înjunghiaţi. Aceştia au reuşit să fugă până pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza rănilor, s-au prăbuşit.

Oamenii care i-au observat au sunat la numărul de urgenţe 112, iar mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie au fost chemate acolo.

Cei doi răniţi au fost duşi la spital, însă unul dintre ei a murit. Şi cel de-al doilea bărbat înjunghiat este în stare gravă, iar medicii fac eforturi să-i salveze viaţa, scrie tion.ro

Poliţiştii încearcă să-i găsească pe agresori, care au fugit. Mai multe echipaje fac verificări în zona Gării de Nord şi adună informaţii în speranţa că vor obţine un indiciu care să-i ducă pe urmele atacatorilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă