Răfuială între interlopi pe șinele de tren, în Argentina. Doi dintre bătăuși sunt la un pas de a fi călcați de locomotivă

2 luni in urmă 2

O răfuială între două grupări de interlopi a avut loc în Ramos Mejia, din Argentina, aproximativ 20 de bărbați și-au aruncat pumni și pietre direct pe șinele de tren de la o trecere la nivel cu calea ferată. La un moment dat, un tren ajunge în dreptul bărbaților și este nevoit să oprească, pentru a evita o tragedie.

Răfuială între interlopi pe șinele de tren, în Argentina. Un tren evită la limită doi dintre bătăuși

Răfuială între interlopi pe șinele de tren, în Argentina. Un tren evită la limită doi dintre bătăuși

captura video

Totul se petrece la câțiva pași de un tren de călători. De altfel, mecanicul trenului este cel care a chemat poliția pentru a opri bătaia.

Un tren de călători oprește de urgență lângă bătăuși

Răfuiala a avut loc miercuri dimineață, la o trecere la nivel în orașul Ramos Mejia, o suburbie a capitalei argentiniene Buenos Aires. Filmările arată un grup mare de bărbați care aleargă spre mijlocul liniilor de tren, după care izbucnește o bătaie generală, scrie Daily Mail.

Bătăușii continuă să-și împartă pumni și picioare chiar și în timp ce un tren se apropie pe șine, trecând la doar câțiva centimetri de doi dintre bărbați.

Două femei sunt văzute la marginea căii ferate, aparent strigând la bărbați să înceteze lupta.

Cei 20 de interlopi s-au luat la bătaie pe fondul unui scandal dintr-un bar

Videoclipul se încheie cu mai mulți ofițeri care apar la fața locului, în timp ce bătălia se sfârșește în cele din urmă, iar poliția se pare că îi aliniază pe unii dintre suspecți lângă liniile de tren.

Nu există rapoarte despre daune provocate de acest incident, cu excepția întârzierii cauzate de oprirea trenului. Totodată, nu se cunoaște deocamdată dacă cei 20 de bărbați au fost sancționați, însă se presupune că bătăușii s-au luat la ceartă pe fondul unui scandal dintr-un bar.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

rafuiala interlopi sine de tren
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă