Rafila, întrebat dacă vor fi sancțiuni pentru cetățenii care poartă măști textile în loc de măștile medicinale: Nu ne-am gândit la ce ar putea păți. O astfel de recomandare e o chestiune de bun-simț

3 săptămâni in urmă 18

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a spus miercuri că executivul nu a luat în calcul sancționarea persoanelor care poartă mască textilă în loc de masca sanitară – o prevedere introdusă miercuri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobată de guvern.

”Nu ne-am gândit la ce ar putea păți. O astfel de recomandare e o chestiune de bun-simț. O să ne gândim și la sancțiuni dacă e nevoie”, a spus Rafila într-o conferință de presă la guvern.

Rafila a mai spus că ”estimăm între 800.000 și un milion de cazuri pentru acest val. Problema noastră e alta: funcționarea unor sisteme critice, inclusiv a sistemului de sănătate. Reducerea perioadei de carantină și izolare ține cont de aceste lucruri. ne interesează să reducem cazurile grave și decesele”. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă