Rafael Nadal nu a mai rezistat: gestul lui Novak Djokovic l-a enervat teribil. Reacţie acidă la adresa sârbului

1 lună in urmă 26

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Australian Open 2021 | Reacţia lui Rafael Nadal după scrisoarea deschisă a lui Novak Djokovic

Mai mulţi jucători s-au declarat revoltaţi de această decizie, iar Novak Djokovic a sărit în apărarea lor şi a trimis o scrisoare deschisă către organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului, cărora le-a cerut ca măsurile de restricţie să fie mai lejere.

Rafael Nadal, un tip recunoscut ca fiind extrem de fair-play şi care evită să intre în conflicte, a reacţionat imediat şi a criticat felul în care sârbul a ales să acţioneze. 

"Unii simt nevoia să anunţe public tot ceea ce fac pentru a-i ajuta pe ceilalţi jucători. Alţii aleg să acţioneze într-un mod mai discret, fără să publice tot ceea ce fac. Unii dintre noi nu simţim nevoia să facem reclamă acţiunilor pe care le întreprindem pentru a-i ajuta pe jucătorii dezavantajaţi.", a declarat Rafael Nadal, citat de Marca.

"Plângerile vin întotdeauna dintr-o poziţie care e dezavantajată. Când vorbim despre fair-play sau condiţii egale, oamenii tind să nu se gândească la condiţiile celor care se confruntă cu probleme mai mari decât ale lor. În final, cu toţii încercăm să obţinem performanţe maxime în măsura posibilităţilor şi să ne ajutăm între noi.", a adăugat Nadal.

Australian Open 2021 | 72 de jucători, în carantină

Pasagerii a trei curse charter care au ajuns la Melbourne au intrat într-o carantină strictă, din cauza unor teste pozitive la noul coronavirus înregistrate după sosire, iar 72 de jucători nu mai pot ieşi din hotel să se antreneze timp de 14 zile, înaintea turneului Australian Open, care va debuta pe 8 februarie.

Jucători de top, precum Novak Djokovic, ar fi cerut efectuarea carantinei în locuinţe private dotate cu teren de tenis, dar premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a exclus orice fel de excepţii la protocoalele impuse pentru a opri răspândirea COVID-19.

Etichete: novak djokovic , rafael nadal , australian open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă