Rafael Nadal, mesaj emoționant după retragerea lui Roger Federer: ”Mi-aș fi dorit ca această zi să nu vină niciodată!”

1 săptămână in urmă 41

  • Liga 1: Voluntari - U Craiova 1948, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Petrolul - Farul Constanța, vineri, 21:00, Digi Sport 1

În cariera sa, elvețianul a câștigat 20 de turnee de Grand Slam, astfel că va rămâne în istoria sportului mondial.

Rafael Nadal, mesaj emoționant după retragerea lui Roger Federer: ”Mi-aș fi dorit ca această zi să nu vină niciodată!”

Rafael Nadal, care a avut o rivalitate frumoasă cu Roger Federer de-a lungul anilor, a transmis un mesaj emoționant după ce a aflat că vechiul său mare rival și-a anunțat retragerea din tenis.

Dragă Roger, prietenul și rivalul meu. Mi-aș fi dorit ca această zi să nu vină niciodată. Este o zi tristă pentru mine și pentru toată lumea sportului. Ți-am spus asta personal când am vorbit și acum aici, în scris.

A fost o plăcere și o onoare să împart acești ani cu tine, să trăim o mulțime de momente minunate pe teren și în afara lui.

Cel mai greu job din univers: să fii astronaut. Urmărește 12 oameni simpli care încearcă să fie acceptați în spațiu. Pe Digi World și Digi Online, de la 22:00!

Vom mai trăi multe momente împreună în viitor, mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem împreună, știm asta.

Deocamdată, îți doresc multă fericire alături de soția ta Mirka, copiii tăi și familia. Să te bucuri de tot ce te așteaptă. Ne vedem în Londra”, a transmis Rafael Nadal pe rețelele sociale.

Alte reacții din lumea tenisului după retragerea lui Roger Federer

Carlos Alcaraz: "Roger...", postare însoţită de o inimă frântă (Twitter)

Juan Martin del Potro: "Te iubesc, Roger. Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru tenis şi pentru mine. Tenisul nu va mai fi niciodată acelaşi fără tine" (Twitter)

Andy Roddick: "Mulţumesc pentru amintirile împărtăşite. A fost o onoare să împărţim timpul şi experienţele pe cele mai sacre terenuri ale sportului. Să vii cu veşti" (Twitter)

Billie Jean King: "Este campionul campionilor. Are cel mai complet joc din generaţia sa şi a cucerit inimile iubitorilor sportului din lumea întreagă cu rapiditatea sa incredibilă pe teren (...). A avut o carieră istorică cu amintiri care vor rămâne. Îţi dorim mult succes pe măsură ce îţi continui călătoria."

Martina Navratilova: "Ce mesaj sincer, plin de dragoste, de viaţă, de speranţă, de pasiune şi de recunoştinţă. Exact ca tenisul pe care l-a jucat Roger şi care ne-a plăcut atât de mult. Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru toată magia" (Twitter)

Rod Laver: "Mulţumesc pentru tot, Roger. Pe curând. Rocket."

Turneul de la Roland Garros: "Legendă a tenisului", postare însoţită de o fotografie a jucătorului pe zgură
(Twitter)

ATP Tour: "Ai schimbat tenisul #Rforever" (Twitter)

Wimbledon: "A fost o şansă să fim martorii călătoriei tale şi să te vedem devenind un campion în toate sensurile cuvântului (...). Tot ce putem spune este că îţi mulţumim, pentru amintiri şi pentru bucuria pe care ai dăruit-o atâtor oameni" (Twitter)

WTA: "Definiţia măreţiei. Sfârşitul unei epoci #ThankYouSerena #RForever", postare însoţită de o fotografie în care Federer se află alături de Serena Williams (Twitter)

Thomas Bach, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO): "Roger Federer este un gentleman pe teren şi în afara lui şi un adevărat campion olimpic. Felicitări pentru cariera ta excepţională, mult succes pentru viitor. Sper că drumurile noastre se vor putea întâlni din nou" (Twitter)

Jocurile Olimpice: "Un sportiv uriaş. O carieră incredibilă. Îţi mulţumim pentru tot @rogerfederer, ne vei lipsi!" (Twitter)

Toni Nadal: "Rafael nu ar fi fost atât de puternic fără Roger Federer. De fiecare dată trebuia să-şi ridice nivelul. Împreună cu Djokovic, fiecare a făcut ca nivelul celuilalt să evolueze. Este o zi foarte proastă pentru toţi cei care iubesc tenisul. Am un băiat care îl admira pe Federer, aştepta să revină şi acum ştim că e ultimul său meci. Avea combinaţia perfectă între eficacitate şi clasă” (site-ul RMC Sport).

AGERPRES

Etichete: rafael nadal , retragere , roger federer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă