Rafael Nadal, într-o ipostază inedită alături de sora sa, după ce s-a retras de la Rotterdam! Cât de specială este relația dintre cei doi | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 3

Rafael Nadal (34 de ani) poate fi văzut mai mult pe terenul de tenis și mai rar la petreceri, însă ibericul a făcut o excepție după ce s-a retras de la turneul din Rotterdam! Rafa și-a sărbătorit sora, pe Maribel, în ziua în care a împlinit vârsta de 30 de ani.

Rafael Nadal (2 ATP) a decis să nu participe la turneul de la Rotterdam (Olanda) în această săptămână, fiind alături de sora Maria Isabel (Maribel) la un eveniment important din viața ei.

Rafa apare alături de Maribel într-o fotografie inedită postată de aceasta pe Instagram: Vă mulțumesc tutor pentru urări!”, a spus sora tenismenului la aniversarea zilei de naștere.

Cât de specială este relația dintre Rafael Nadal și sora sa! Maribel s-a transformat într-un talisman norocos pentru campionul spaniol

Sora lui Rafael Nadal stă departe de lumina reflectoarelor, dar este cunoscut faptul că relația lor a devenit una foarte specială! Maribel a jucat un rol foarte important în viața sportivului, fiind apropiată, în același timp, și de Xisca, soția lui Rafa! Maribel s-a născut la 3 ani și jumătate după Rafael, în 1991, cei doi locuind multă vreme împreună, în casa familiei. Aceasta l-a ajutat enorm pe Rafael Nadal în anul 2009, atunci când marele campion spaniol a suferit o accidentare gravă la genunchi.

La scurt timp după ce Rafa s-a recuperat, Maribel Nadal s-a mutat la Barcelona, acolo unde a absolvit Facultatea de Științe ale Activității Fizice și Sport. În prezent, ea lucrează la departamentul de marketing al Academiei Rafa Nadal din Monacor. Mai mult decât atât, Maribel s-a transformat într-un talisman norocos pentru fratele său, căruia îi face galerie la toate turneele importante din circuit. Maribel Nadal este iubita lui Pep Juaneda, un jucător de golf.

The post Rafael Nadal, într-o ipostază inedită alături de sora sa, după ce s-a retras de la Rotterdam! Cât de specială este relația dintre cei doi | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă