Rafael Nadal, înfrângere dureroasă la turneul de la Washington! Numărul 50 ATP l-a învins cu 6-4, 1-6, 6-4

2 luni in urmă 20

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Lloyd Harris (50 ATP) l-a învins pe spaniol cu scorul de 6-4, 1-6, 6-4, după o partidă care a durat aproximativ două ore și zece minute.

Rafael Nadal, înfrângere dureroasă la turneul de la Washington! Numărul 50 ATP l-a învins cu 6-4, 1-6, 6-4

După ce primul set al duelului a avut un start echilibrat, la scorul de 3-3, Harris a reușit break-ul în fața spaniolului, pe care a reușit să îl confirme în game-ul următor.

Setul secund i-a aparținut lui Rafael Nadal care a reușit să câștige două game-uri pe serviciul adversarului și să trimită partida în setul decisiv.

Al treilea set al partidei a fost extrem de disputat, dar jucătorul sud-african a reușit break-ul la scorul de 5-4 și l-a învins pe numărul trei mondial.

În sferturile de finală, Lloyd Harris îl va întâlni pe Kei Nishikori (67 ATP), cel care l-a învins în optimi pe Cameron Norrie (29 ATP), cu scorul de 6-3, 3-6, 6-3.

Rafael Nadal, gafă pe rețelele de socializare

Ajuns în America, Nadal a făcut un tur al capitalei pe bicicletă. Dorind să imortalizeze momentul, s-a fotografiat cu Capitoliul în spate. Spaniolul a postat selfie-ul pe pagina sa personală de Instagram, însă a menționat că se află la Casa Albă.

Fanii au obsevat imediat greșeala și i-au transmis în comentarii că se află în altă parte, iar Nadal chiar i-a răspuns unuia dintre aceștia, recunoscându-și greșeala.

Etichete: atp , rafael nadal , turneul de la washington , lloyd harris
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă