Rafael Nadal, decizie importantă! Campionul de la Roland Garros se întoarce la Paris şi încearcă o premieră

4 luni in urmă 21

Rafael Nadal, numărul 2 ATP, s-a decis să participe la turneul Masters 1000 de la Paris.

Nadal, proaspăt câştigător al turneului de la Roland Garros, nu era sigur că va evolua în perioada 31 octombrie – 8 noiembrie la Paris! Dar Rafael a luat decizia de a reveni în capitala Franţei, pentru a lua parte la o competiţie extrem de importantă.

Rafael Nadal s-a decis să joace la turneul Masters de la Paris: „Este timpul!”

Rafael Nadal (34 de ani) a anunţat marţi că va juca în ultimul turneu din categoria Masters al sezonului! Cei mai mulţi fani credeau că ibericul îşi va lua o vacanţă prelungită după ce a făcut spectacol la Roland Garros. Rafa a cucerit al 20-lea titlu de Grand Slam pe zgura pariziană, dar acum este gata pentru o nouă provocare. Nadal îşi propune să câştige pentru prima oară în carieră turneul de la Paris-Bercy, al cărui campion en-titre este chiar rivalul său, Novak Djokovic.

It’s indoor season time… this picture was earlier today practicing at the @rnadalacademy … And yes… getting ready for #ParisBercy 😉💪🏻 pic.twitter.com/SajEB4JMEW

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) October 20, 2020

E timpul pentru sezonul in-door. Da, mă pregătesc pentru Paris”, a fost mesajul postat pe Twitter, prin care regele zgurii” şi-a anunţat participarea la turneul de la Paris. Rafael Nadal şi Novak Djokovic s-au întâlnit de 56 de ori în întreaga carieră, scorul întâlnirilor directe fiind de partea sârbului, 29-27. La fel va rămâne probabil şi după 8 noiembrie, întrucât Novak Djokovic se gândeşte să declare forfait pentru Paris şi să se odihnească în vederea Turneului Campionilor (15-22 noiembrie). În schimb, Nole a dorit să îşi consolideze poziţia de lider mondial, anunţându-şi prezenţa la Viena, în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie.

Turneul de tenis de la Paris se va juca fără spectatori din cauza evoluţiei pandemiei, au anunţat organizatorii francezi! Rafael Nadal a debutat la  competiţia de nivel Masters 1000 în anul 2007, ajungând în ultimul act (4-6, 0-6 cu David Nalbandian). La ediţia precedentă, Nadal s-a oprit în semifinale, retrăgându-se înaintea partidei cu Denis Şapovalov.

The post Rafael Nadal, decizie importantă! Campionul de la Roland Garros se întoarce la Paris şi încearcă o premieră appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă