Raed Arafat, un nou anunț despre situația de criză de la ATI Covid: Sunt deja 7 pacienți la Foișor, alții sunt aduși din oră în oră

1 lună in urmă 45

Raed Arafat, șeful DSU (sursă Agerpres)Raed Arafat, șeful DSU (sursă Agerpres)

Noua secție ATi Covid de la Spitalul Foișor era aproape pe jumătate ocupată, sâmbătă seară, iar pacienții continuă să fie transferați din oră în oră, a anunțat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Într-o postare pe rețelele de socializare, acesta a precizat că alte secții ATI sunt ocupate la capacitate maximă, iar situația este critică. 

SÂMBĂTĂ, 10 APRILIE 2021, 23:13

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"Terapia intensiva mobila din curtea spitalului Victor Babes din Bucuresti este deja ocupata la capacitatea ei maxima de 8 paturi. Se continua transferul treptat al pacientilor din unitatile de primiri urgenta din Bucuresti spre Spitalul Foisor. Deja au fost internati in spitalul Foisor pacienti pe 7 paturi ATI din cele 20 iar transferul din unutatile de primiri urgente va continua la interval de aproximativ 60-90 minute. In paralel, au sosit la Spitalul Foisor de la unitatile de primiri urgente si pacienti care au nevoie doar de oxigen pe sectie obisnuita. Transferul va continua si pentru pacientii oxigeno-dependenti catre cele 90 de paturi din Spitalul Foișor", a scris Arafat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă