Raed Arafat, noi precizări după scandalul de la „Foișor”: Au decedat două paciente la spital. Condoleanțe familiilor, dar avem de-a face cu o boală perfidă. Încercăm să salvăm cât mai multe vieți

1 lună in urmă 15

Raed Arafat, șeful DSU, secretar de stat în MAIRaed Arafat, șeful DSU, secretar de stat în MAI

Șeful Departamentului pentru SItuaii de Urgență, Raed Arafat, confirmă, luni, că au murit doi pacienți după sosirea la spitalul Foișor, în noi precizări făcute într-unn clip video transmis pe Facebook. Totodată, secretarul de stat în MAI susține că evacuarea de vineri seară a fost una corectă.

LUNI, 12 APRILIE 2021, 16:34

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„Aș dori să clarific aspecte apărute în spațiul public, una făcută de uul dintre președinții asociației pacienților că 3 pacienți ar fi decedat in transportul spre spitalul Foișor. Nu este adevărat. Într-adevăr au decedat 3 pacienți, unul inainte de a fi preluat de ambulanța SMURD de la Spitalul Universitar, care a intrat în stop cardiac înainte de a fi preluat de ambulanță, fiind în stare critică, iar alte doua paciente, de 62 si 83 de ani, din păcate au deceddat la spitalul Foișor după ce au fost internate la Terapie intensivă. (...) Condoleanțe familiilor. Dar avem de-a face cu o boală perfidă. (...) Încercăm să salvăm cât maai multe vieți”, a transmis șeful DSU pe pagina de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă