Raed Arafat, noi explicații despre închiderea magazinelor

3 săptămâni in urmă 2

Raed Arafat a venit, luni, cu noi explicații pentru închiderea "mai devreme" a magazinelor, arătând că mai multe țări europene au luat această decizie și au aplicat-o la nivel național, în schimb România a decis să o aplice în funcție de rata de incidență.

Raed Arafat, noi explicații despre închiderea magazinelor

Raed Arafat, noi explicații despre închiderea magazinelor

Hepta

Șeful DSU a afirmat că situația din România nu este stabilă și că restricțiile impuse de autorități sunt chiar mai relaxate decât în de alte țări.

„Situația nu este stabilă. Măsurile sunt chiar mai ușoare decât în alte țări și ne permit să ameliorăm situația cât de cât până când vaccinarea merge mai departe. Noi acum mergem pe ideea că încercăm să controlăm situația, dar să meargă mai bine și campania de vaccinare. Dacă campania de vaccinare merge bine și dacă oamenii se vaccinează și vor veni milioane de doze în următoare perioadă și speranța noastră este ca aceste măsuri să devină istorie pentru noi, să începem să revenim încet, încet la normalitate”, a spus Raed Arafat.

În curs de actualizare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă