Raed Arafat, mesaj pentru părinți și bunici: ”La poarta școlii, trebuie respectate regulile care se respectă și în școală”

2 months ago 9

”În școală, copilul este supus unor reguli clare. Copiii respectă regulile în cea mai mare parte. (...) La poarta școlii, trebuie și părinții, și bunicii să păstreze aceeași regulă, altfel și pentru copil e foarte greu să explici de ce la școală trebuie să stea la 1,5 m și când iese nu mai respectă, pentru că cel care vine să îl ia nu respectă. 

Fără să generalizăm, poveștile care s-au văzut din anumite școli nu înseamnă că sunt la toate școlile”, a spus Arafat.

Arafat: Să înțeleagă părinții că au de respectat reguli de distanțare, portul măștii și la poarta școlii

”Îl derutează pe copil acest lucru. Copilul pune întrebări când vede diferența și va întreba de ce trebuie să respect în școală și afară nu. Și acasă nu e regula, nici la vecini. Copilul vede aceste lucruri și începe să pună întrebări. (...)

Trebuie controlată situația respectivă prin informarea și educarea populației. Să respecte regulile și la poarta școlii, și copilul și adultul”, a mai spus Raed Arafat la un post de televiziune.

Coronavirus în România, 19 septembrie 2020. Bilanț surpriză în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a publicat, sâmbătă, un nou bilanț al pandemiei de coronavirus, care arată că în ultimele 24 de ore numărul cazurilor de COVID-19 a mai scăzut în comparație cu ultimele zile.

Astfel s-au înregistrat 1.333 de cazuri noi de COVID, 42 de decese noi și 665 pozitivi la retestare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.333 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools