Raed Arafat este vegetarian de 20 ani. Şeful DSU este fan carnea de mazăre

1 lună in urmă 77

Raed Arafat a dezvăluit că este vegetarian şi nu mai mănâncă carne din 2000-2001. El a înlocuit acest preparat comun cu unul mai puţin convenţional, despre care spune că are gust similar. Este vorba de carnea de mazăre.

Există o firmă italiană care aduce produse din carnea de mazăre şi aici, în România. Produce mititei din mazăre, carne tocata din mazăre, salam din mazăre. Mititeii se pregatesc la grătar cum se pregătesc mititeii obişnuţi… Totul se prepară precum carnea obişnuită, chiar şi gustul este oarecum similar„, a povestit Raed Arafat, în emisiunea „Poezie şi Delicateţuri”, realizată de Mircea Dinescu, la Prima TV.

Şeful DSU consideră că în contextul în care populaţia planetei se apropie de 8 miliarde de oameni, găsirea de soluţii alternative la alimentaţia obişnuită, pe bază de carne, este o alternativă care ar trebui luată în seamă.

Citeşte şi Raed Arafat, despre restricţii: „Măsurile din România nu sunt cele mai absurde. Multe ţări europene aplică măsuri mai stricte”

Şi, pentru că Raed Arafat nu consumă carne, Mircea Dinescu i-a pregătiti un adevărat festin din scrumbie de Dunăre, orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus.

Citeşte şi O melodie lăutărească dedicație pentru Arafat, virală pe internet. Jigniri și ironii la adresa șefului DSU: ”Să nu pui pe net că mă arestează ăștia”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă