Raed Arafat, după ce a apărut o fotografie cu el la cumpărături, fără mască: „Poza e de acum un an. Sunt vreo 12 kg diferență!”

1 lună in urmă 19

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a reacționat după ce, pe rețelele sociale, au fost distribuite fotografii în care era susprins la cumpărături, fără mască. Arafat, 56 de ani, a explicat pozele sunt făcute anul trecut, când masca nu era obligatorie. Secretarul de stat a făcut și o glumă: „Între ziua în care a făcut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puțin!”.

„Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poză cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Țin să aduc la cunoștința celor care au văzut aceasta poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult decât un an, când purtarea măștii nu era obligatorie”, a scris Raed Arafat, pe pagina sa de pe o rețea socială.

 „Poza e de acum un an. Sunt vreo 12 kg diferență!” „Poza e de acum un an. Sunt vreo 12 kg diferență!”

Ca sa fac și o glumă, între ziua în care a făcut cineva poza respectivă și ziua de astăzi sunt cu aproximativ 12 kg mai puțin!

Raed Arafat:

„Cei care încearcă din răsputeri sa ma denigreze, cu siguranță vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au. Am încrederea că marea parte a populației știe acest lucru deja!”, a mai scris Arafat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă