Raed Arafat, despre tragedia de la Constanța: În mod normal, când ai un incident la un etaj superior, autoscara face parte din dispozitivul de plecare

1 lună in urmă 1

Raed Arafat: Așteptăm răspunsuri la greșeli

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Este declarația șefului DSU făcută  miercuri seară la Tema zilei.

Raed Arafat este revoltat că a fost mințit și el de toate autoritățile legat de timpul scurs până la sosirea acestei scări, singura funcțională din tot județul. De altfel, el spune că întreaga regiune are probleme și lipsuri mai vechi.

În mod normal când ai un apartament la un etaj superior, autoscara  face parte din dispozitivul de plecare. Din ce am văzut acolo era folosită și o mașină foarte, foarte veche de pompieri. Constanța face parte dintr-un grup de județe care din păcate în anii 2007 -2014 când s-au făcut primele achiziții de mașini noi de pompieri, nu și-a cheltuit banii, unica regiune din țară care nu și-a cheltuit banii (...) Toate celelalte regiuni și-au achiziționat mașini, noi, unele și autoscară. Județele Constanța, Brăila, Galați,  cele care fac parte din această regiune, din păcate, s-a achiziționat mult mai puțin decât s-a prevăzut, a declarat șeful DSU la Tema zilei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă