Raed Arafat, despre România: „Am găsit o țară deschisă, a acceptat ca o persoană din altă parte să facă ceva... Asta e mare lucru!” - Cui va preda ștafeta la DSU

2 luni in urmă 28

 „Am găsit o țară deschisă... Asta e mare lucru!” - Cui va preda ștafeta la DSU Raed Arafat, despre România: „Am găsit o țară deschisă... Asta e mare lucru!” - Cui va preda ștafeta la DSU

Raed Arafat, invitat în emisiunea „Culisele statului paralel” de vineri, la Realitatea PLUS, a vorbit, în exclusivitate, despre cine îi va urma în funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dar și despre cum a fost acceptat de români și de România. 

VINERI, 30 IULIE 2021, 20:15

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

Întrebat dacă este pregătit să dea ștafeta și dacă are și cui să o predea, Raed Arafat a declarat, vineri seară, în exclusivitate, la „Culisele statului paralel”, că „nu este nimeni de neînlocuit”.

„Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (...) Cred că sunt oameni care pot sa vina dupa mine. Și sper să suporte si sa fie ca mine, sa reziste, si sa-si faca treaba.

În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar daca șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (...) Nu e nimeni de neinlocuit”, a declarat șeful DSU, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Raed Arafat a mărturisit, emoționat, că este „convins că (Dumnezeu) mi-a dat în plus, că și eu am dorinta de a face si de a realiza. În România am găsit o țară deschisă și a acceptat ca o persoană din altă parte să facă ceva... Și asta e mare lucru!”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă