Raed Arafat, despre proteste: "Realitatea din Romania este alta din punct de vedere a pandemiei"

2 luni in urmă 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca cei care protesteaza fata de noile restrictii impuse de Guvern si contesta pandemia prezinta niste puncte de vedere pe care trebuie sa le probeze.

"Realitatea din Romania este alta din punct de vedere a pandemiei", spune Arafat.

"Nu am ce sa comentez, decat ca protesteaza si vin cu puncte de vedere pe care trebuie sa le probeze. Realitatea din Romania este alta din punct de vedere a pandemiei", a eclarat, luni seara, la Digi 24, Raed Arafat.

Seful DSU a prezentat evolutia cifrelor in ultimele saptamani si a aratat ca Romania a intrat in valul al treilea al pandemiei cu mai multe paturi de ATI pline, fata de valul doi.

"Daca luam cazurile active 77.082 cazuri. Unde eram in 5-6 martie: la 47.000. In 28 feb - 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decat dublat ca si cazuri si poate lua o tendinta de crestere daca nu respectam regulile", a mai afirmat Arafat.

"Cei care urla sa ne spuna cum vad ei lucrurile", a adaugat seful DSU.

Mii de persoane protesteza, luni, in intreaga tara, fata de noile restrictii impuse de Guvern. La proteste se cere inclusiv demisia lui Raed Arafat.

CITESTE SI:

LIVE VIDEO Operatiunea de extragere a navei Ever Given. Vasul gigantic a fost repus in miscare dupa aproape o saptamanaA murit si al doilea barbat torturat de politistii de la Sectia 16. A fost gasit in locuinta unui cunoscutUn cunoscut medic roman, diagnostic sumbru dupa protestele din strada: "Scapa cine poate. Dumnezeu cu mila!""O mana de om pe strazi, in frig". Viata de film a lui Florin Nita, eroul Romaniei contra Germaniei. A muncit la o fabrica de cozonaciAncheta de amploare dupa ce un cosciug COVID a fost gasit la o groapa de gunoi de la marginea Capitalei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă