Raed Arafat, despre incendiul de la spitalul din Ploiești: ”A fost lichidat în trei minute. Din păcate, o infirmieră are arsuri de 40% din suprafaţa corpului”

3 săptămâni in urmă 18

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 07:22

120 citiri

 ”A fost lichidat în trei minute. Din păcate, o infirmieră are arsuri de 40% din suprafaţa corpului”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat joi, 11 noiembrie, la Ploieşti, că incendiul izbucnit la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) a fost lichidat în trei minute, o infirmieră care se afla la acel moment în salon suferind arsuri pe 40% din suprafaţa corpului.

"Era o infirmieră în salon când a început incendiul. Din păcate, femeia respectivă este cu arsuri de 40%. Urmează să fie mutată la Bucureşti, la Spitalul Floreasca", a spus Raed Arafat.

Întrebat dacă infirmiera respectivă a încercat să stingă incendiul, Arafat a răspuns că stingătoarele au fost folosite.

Şeful DSU a precizat că incendiul a fost anunţat la ora 4,15, iar echipele de intervenţie a ajuns la faţa locului în zece minute, incendiul fiind lichidat în trei minute.

De asemenea, Arafat a arătat că s-a luat decizia ca celelalte pavilioane ale secţiei să nu fie evacuate, pentru că nu au fost afectate de eveniment. Există însă o problemă cu furnizarea căldurii, instalatorii lucrând pentru rezolvarea situaţiei.

Citeste si:

Incendiu la un spital suport COVID din Ploiești. Două persoane au murit și 16 au fost evacuate UPDATE

Doi oameni au murit și 16 au fost evacuați în urma unui incendiu izbucnit joi dimineața la spitalul suport COVID Movila Vulpii din Ploiesti. UPDATE: Serviciul Județean de Ambulanță...

Unde au fost transferați pacienții din spitalul care a luat foc la Ploiești. Printre bolnavi, un tânăr de 33 de ani

Serviciul Județean de Ambulanță Ploiești a anunțat unde au fost transferați pacienții care erau internați în spitalul care a luat foc joi dimineața la Ploiești. Potrivit SAJ, la locul...

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă