Raed Arafat, despre evoluția rapidă a OMICRON: „În câteva zile vom trece peste 1/1000. Varianta este extrem de contagioasă, contactul este mai scurt ecât la delta”

2 săptămâni in urmă 14

Raed Arafat - Șeful DSU Raed Arafat - Șeful DSU

Raed Arafat - șeful DSU a explicat, miercuri, după ședința de Guvern, noile măsuri luate în contextul creșterii numărului de cazuri covid. Potrivit secretarului de stat, varianta Omicron este mult mai contagioasă și contactul fiind mult mai scurt decât la delta.

MIERCURI, 05 IANUARIE 2022, 14:47

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Monica Vasilescu

În primul rând, hoărârea CNSU prevede unele măsuri revenind la incidențe, avem până la 1 la mie, rămânem pe măsurile la care suntem la acest moment. La modul în care evoluează situația, în câteva zile vom trece peste 1/1000.

Aplicarea măștii va fi obligatorie după ce intră în vigoare decizia. Masca medicală sau ffp2 vor fi obligatorii. Pentru cei care au activități individuale, sportive, vor fi excepții. Dar în rest se va purta mască. Varianta asta este extrem de contagioasă, contactul este foarte scurt, este mai scurt decât era la varianta delta. Este suficient să porți o discuție cu cineva infectat o scurtă perioadă”, a declarta, miercuri, Raed Arafat.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă