Raed Arafat, despre efectele secundare ale vaccinului anti-coronavirus: "Nu vorbim despre probleme majore"

3 luni in urmă 25

Raed Arafat a vorbit despre vaccinul anti-coronavirus care va fi disponibil și în țara noastră. El a explicat că nu va avea efecte secundare majore. Mai mult, Arafat a spus că el, personal, își va face acest vaccin în care are încredere.

"Atunci când va ajunge vaccinul în România se va comunica, se va explica, va fi totul transparent, nu va fi nimic lăsat sub semnul îndoielii. Atenție, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toată Europa. Să înțeleagă lumea, nici guvernul francez și nici cel german nu vrea să facă vreun rău populației. Achiziția vaccinului anti-Covid este europeană, nu se va achiziționa ceva care nu prezintă siguranță. Studiile arată că aceste vaccinuri vor fi sigure și vor putea fi administrate fără probleme. Niciun medicament nu trece fără să aibă posibile efecte secundare, dar nu vorbim de probleme majore", a spus Arafat la o televiziune de știri.

"În momentul în care mi se spune: e rândul tău se te vaccinezi, eu mă vaccinez, pentru că nu știu care este durata impactului acestui virus asupra organismului. Până acum știm că acest virus are un impact pe termen lung, sunt oameni care au trecut mai ușor prin infecție și alții au rămas cu sechele chiar și la un an după infecție", a mai spus secretarul de stat. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă