Raed Arafat, chemat la sedinta conducerii PNL. Ce a spus secretarul de stat despre noile masuri adoptate

1 săptămână in urmă 1

Raed Arafat a participat la sedinta conducerii PNL pentru a prezenta situatia privind gestionarea pandemiei, dar si detalii referitoare la capacitatea paturilor de la ATI. In plus, secretarul de stat a sustinut ca in Romania nu sunt restrictii atat de dure comparativ cu alte state.

Arafat a mai spus si ca sunt facute eforturi pentru a mari capacitatea de la ATI, dar ca acest lucru ar fi dificil, mai ales ca s-a depasit pragul de 1.400 de pacienti internati in sectiile de Terapie Intensiva, potrivit unor surse participante la sedinta, citate de Adevarul.ro.

In plus, secretarul de stat a mai transmis ca numarul cazurilor a crescut in 23 de judete si ca exista o problema in privinta detasarilor, medicii fiind tot mai obositi.

Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă