Raed Arafat: „Avem 27 de pacienţi cu coronavirus în Ungaria, doi în Austria şi şapte în Polonia”

1 lună in urmă 13

România are 36 de pacienți Covid în afara țării. Foto/Inquam România are 36 de pacienți Covid în afara țării. Foto/Inquam

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că în prezent sunt 27 de pacienţi COVID în Ungaria, doi în Austria şi şapte în Polonia şi sunt discuţii pentru a fi transferaţi şi alţii.

VINERI, 29 OCTOMBRIE 2021, 15:51

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Raed Arafat a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Slovacia a oferit trei paturi pentru pacienţii românii diagnosticaţi cu COVID.

„Referitor la transferul pacienţilor în afara României, avem la acest moment 27 de pacienţi în Ungaria, dintre care 15 la Debrecen şi 12 pacienţi la Szeged. Austria - doi pacienţi de terapie intensivă şi Polonia 7 pacienţi şi încă ducem discuţii pentru a transfera şi alţi pacienţi. Din ce ştim, s-au oferit şi din partea altor ţări un număr de paturi, de exemplu, trei paturi în Slovacia, dar aşteptăm să ni se spună dacă sunt de terapie intensivă sau de ce categorie sunt şi atunci vom decide dacă duce pacienţi şi acolo”, a declarat Arafat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă