Raed Arafat, anunț bombă despre demiterea sa după sărbători. Cine îl poate da afară: „Se fac presiuni să fiu dat jos”

3 săptămâni in urmă 23

Șeful DSU, Raed Arafat, a oferit informații neașteptate despre posibilitatea să fie demis din funcție după sărbători, în contextul în care tot mai multă lume dorește acest lucru. Din păcate, imaginea sa a fost asociată deseori cu dezinformarea și deciziile incomode luate de către sau împreună cu autoritățile competente. Chiar și așa, medicul nu exclude posibilitatea să fie demis, dar în această situație, nu se va opune.

Cine îl poate demite pe Raed Arafat

Raed Arafat nu este un reprezentat al statului extrem de agreat de cetățeni, dar din păcate, acest lucru se datorează în mod special fake news-urilor, asociate deseori cu el. Acesta a explicat, recent, că este posibil să fie dat afară din cauza unor interese ale concurenței, însă nu se va opune dacă se va întâmpla acest lucru. Mai mult, Raed Arafat a explicat că poate fi demis doar de către premier.

„Se fac presiuni să fiu dat jos. Nu sunt o persoană comodă. Când ți se spune să părăsești o echipă, ți se pare. Dar acesta este un lucru pe care poate să îl facă orice guvern pentru că este doar o poziție. Pot fi demis oricând. Nu mă poate demite decât premierul”, a spus Raed Arafat, în cadrul emisiunii moderate de medicul Lucian Duță în podcastul EVZ Play, „Live fără anestezie”.

Acesta a mai fost întrebat dacă se mai bucură de succesul pe care l-a avut pe vremea mandatului lui Traian Băsescu, atunci când oamenii ieșeau în stradă pentru a-l apăra. Din păcate, vremurile s-au schimbat, iar șeful DSU nu crede că mai este prea iubit de oameni. Mai mult, acesta a explicat clar și răspicat că nu va dori să intre în politică dacă va fi demis de la DSU.

Raed Arafat s-a temut pentru siguranța sa

Având în vedere contextul epidemiologic exrem de tensionat, Raed Arafat susține că s-au vehiculat multe informații false a căror protagonist a fost chiar el. Mai mult, medicul recunoaște că nu o singură dată s-a temut că va fi agresat pe stradă. Potrivit șefului DSU, campania de vaccinare anti-Covid-19 a fost gândită să pară că o singură persoană este responsabilă pentru toate deciziile false, ceea ce nu este deloc adevărat.

A fost o campanie extrem de gândită ca decizia să pară a unui singur om. La unele posturi media, de dimineață până seara ”Ce a făcut Arafat”, ”Ce a decis Arafat”. Nu spun că a fost o intenție de a mă expune. Așa a fost tratată problema, în special mediatic.

Nici măcar ministrul Sănătății, nici măcar eu și nici prim-ministrul nu au luat o decizie singuri. Percepția publică este dată de ”manipularea”, îmi pare rău să zic, a media. Cu unul dintre ei am câștigat deja un proces. Am ajuns la faza în care chiar era ceva absurd. Era o îndemnare la ură. Chiar mă gândeam dacă vine cineva să mă agreseze”, a dezvăluit medicul.

 

The post Raed Arafat, anunț bombă despre demiterea sa după sărbători. Cine îl poate da afară: „Se fac presiuni să fiu dat jos” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă