Raed Arafat: 200 de concentratoare de oxigen de la OMS au ajuns în România - Câte sunt păstrate pentru situații de URGENȚĂ

3 săptămâni in urmă 22

Cele 200 de concentratoare de oxigen pentru bolnavii COVID-19 din ATI de la OMS au ajuns în România Cele 200 de concentratoare de oxigen pentru bolnavii COVID-19 din ATI de la OMS au ajuns în România

România a primit, vineri dimineață, 200 de concentratoare de oxigen trimise de Organizația Mondială a Sănătății, a anunțat Raed Arafat, în conferința săptămânală a la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani.

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 12:17

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Şeful Departamentului pentru Situaţii Urgenţă, Raed Arafat, a informat, vineri, că 180 dintre cele 200 de concentratoare de oxigen primite de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii vor fi distribuite imediat către spitale, iar 20 vor rămâne pentru cereri de urgenţă.

Cele 200 de concentratoare de oxigen oferite de OMS au sosit în noaptea de spre vineri în ţară.

"În ultima perioadă am primit suport de la prieteni, de la ţări din cadrul Uniunii Europene, din afara Uniunii Europene, pentru lucruri care lipsesc în acest moment. Una dintre cele mai importante probleme a rămas cea a concentratoarelor de oxigen şi suportul pentru creşterea capacităţii de livrare de oxigen", a declarat Arafat, la CNCCI de la Ciolpani, citat de AGERPRES.

Sursă Foto: Facebook/RO Vaccinare

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă