Radu Voina, dezamăgit de CSM București: „Dacă n-o aveam pe Grubisic în poartă, puteam pierde la 15 goluri diferență”

1 lună in urmă 15

Radu Voina, fostul mare jucător și antrenor al echipei naționale, s-a arătat contrariat de jocul slab practicat de CSM București în returul cu ȚSKA Moscova.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a ratat duminică, în deplasare, calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost eliminată de formaţia rusă ŢSKA Moscova, în sferturile competiţiei, deși scorul a fost 51-51 la general. În tur, CSM s-a impus cu scorul de 32-27, dar în retur, duminică, ŢSKA a câştigat, scor 24-19 (12-11). Cristina Neagu a marcat 9 goluri. în meciul retur.

Radu Voina crede că la București trebuia să avem un avantaj mai mare la final, iar în deplasare ne-am bazat doar pe Cristina Neagu.

Radu Voina, dezamăgit de CSM București: „Dacă n-o aveam pe Grubisic în poartă, puteam pierde la 15 goluri diferență”

„Mai puțin contează că s-a terminat 51-51 la general, rusoaicele s-au calificat. Le-am simțit de la început temătoare pe ale noastre, este chestia care nu-mi place la CSM și nu mi-a plăcut nici acum că am așteptat prea multe de la Cristina Neagu.

Nu poate să câștige de una singura un meci. Avem așteptări prea multe de la ea, nu este normal așa ceva.

În partida de la București, cea de acum o săptămînă, echipa a jucat echipa bine, Cristina Neagu mai modest. Aici a fost cheia succesului. Dacă păstram acel avantaj de 9 goluri, eram calificați.

Dacă n-o aveam pe Grubisic în poartă, puteam pierde la 15 goluri diferență. Am avut o exprimare modestă, să dai doar 19 goluri la un asemenea nivel e foarte puțin.

Era normal să scoatem portarul la ultima fază, să reușim să dam gol. Ce mai aveam de așteptat, de pierdut? I-am dat balonul numai Cristinei Neagu și am pierdut calificarea lamentabil.

Rămâne Cristina Neagu singura româncă din lot la CSM?

Urmează dubla cu Macedonia de Nord acum, un adversar accesibil. Sperăm să nu avem surprize. Interesant e ce se va întâmpla la CSM din vară.

Sunt zvonuri că va fi o singura româncă în lot și aceasta va fi Cristina Neagu. Eu nu mai sunt în fenomen, dar asta tot aud de ceva vreme”, a declarat Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Cu 51-51 la general, dar mai multe goluri marcate în tur, ŢSKA a eliminat CSM Bucureşti şi s-a calificat la Turneul Final Four.

Celelalte trei echipei calificate sunt Gyor ETO, Brest şi Vipers, care au eliminat în sferturi echipele Buducnost, Metz şi Rostov-Don.

CSM n-a mai jucat la Turneul Final Four din 2018, când a încheiat cu medalie de bronz, după ce în 2016 cucerea trofeul, iar în 2017 obţinea tot medalia de bronz.

The post Radu Voina, dezamăgit de CSM București: „Dacă n-o aveam pe Grubisic în poartă, puteam pierde la 15 goluri diferență” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă