Radu Vâlcan, adevărul despre plecarea de la Antena 1: „Acolo am ajuns după negocieri”

3 zile in urmă 9

După ce Radu Vâlcan a apărut în mai multe emisiuni la PRO TV, mulți au crezut că soțul Adelei Popescu a plecat de la Antena 1, acolo unde este moderatorul emisiunii „Insula iubirii”. Prezentatorul TV a spus adevărul despre contractul său cu trustul Intact.

Radu Vâlcan a participat la show-ul de la PRO TV, „Masked Singer România”, unde s-a ascuns sub masca Șarpelui. La scurt timp, acesta a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns celor mai picante întrebări. Evident, Radu Vâlcan nu putea lipsi nici din emisiunea soției sale, „Vorbește lumea”. Mulți au crezut că soțul Adelei Popescu a încheiat contractul cu Antena 1, însă vedeta a mărturisit că nimic nu este adevărat și că s-a iscat o confuzie.

„Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1”, a declarat Radu Vâlcan pentru Fanatik. Prezentatorul TV a mărturisit pentru aceeași sursă că pregătirile pentru „Insula iubirii” sunt în toi, iar în curând va filma un nou sezon.

adela-si-radu-valcan-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja”, a spus soțul Adelei Popescu.

Radu Vâlcan crede că toată confuzia s-a produs după ce a avut mai multe apariții la postul concurent, PRO TV. Pentru a apărea în acele emisiuni, prezentatorul a avut nevoie de aprobarea șefilor de la Antena 1. După multe negocieri, Radu Vâlcan a putut să colaboreze cu alt post de televiziune.

„Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar, într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a mai precizat Radu Vâlcan, pentru sursa mai sus menționată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă