Radu Tudor, despre controversa privind șefia televiziunii publice : Au fost discuții cu unii lideri PNL/ M-au întrebat dacă m-aș gândi la o asemenea ofertă / Am mai avut oferte și în trecut de la PNL, inclusiv politice

3 săptămâni in urmă 1

Jurnalistul Radu Tudor a declarat pentru G4Media.ro că a avut discuții cu unii lideri PNL în legătură că șefia televiziunii publice, dar că nu i s-a făcut o propunere formală. ”Au fost discutii cu unii lideri PNL, nu o propunere concretă. M-au întrebat dacă m-aș gândi la o asemenea ofertă. Nu le pot da numele, ar fi incorect. Am mai avut oferte și în trecut de la PNL, inclusiv politice”,  a declarat Radu Tudor pentru G4Media.ro.

Președinntele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru G4Media.ro, că jurnalistul Radu Tudor nu este propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al Televiziunii Române.

”Este o minciună. Nu are nici un fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relațiile dintre Antena 3 și PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Orban pentru G4Media.ro

G4Media.ro a dezvăluit, în primieră, că liberalii i-au propus lui Radu Tudor funcția de președinte director general al TVR, deținută în prezent de Doina Gradea.

Radu Tudor (50 de ani) a debutat în televiziune la TVR în 2002 iar până în 2004 a fost consilier al fostului director TVR, Valentin Nicolau. Ca jurnalist s-a remarcat în zona analizei militare. La Antena 3 a făcut notă discordantă față de linia generală a postului.

USR-PLUS și UDMR nu au ajuns la un acord final privind modul în care se vor face nominalizările pentru șefia TVR și a Radioului Public. La ședința de luni a coaliției, discuția despre conducerile televiziunii și radioului public a fost amânată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă