Radu Szekely, secretar de stat în Ministerul Educației: „Nu ne dăm demisia, așteptăm să fim demiși” / USR-PLUS a depus moțiunea de cenzură / Barna a anunțat că miniștrii USR PLUS vor demisiona la începutul săptămânii viitoare

1 lună in urmă 19

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/08/radu-szekely-e1629454519535.jpg
Secretarii de stat numiți de URS PLUS nu vor demisiona din funcții, a anunțat în această seară Radu Szekely, secretar de stat în Ministerul Eudcației, scrie Turnul Sfatului. „Nouă ni s-a cerut să rămânem pe poziții. Nu ne vom da demisia până când într-un fel sau altul criza politică se va încheia sau până când premierul ne va elibera din funcție”, a declarat Radu Szekely pentru Turnul Sfatului.

Sibianul Radu Szekely a fost numit oficial în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației în februarie 2021.  Fost consilier personal al fostului ministru PSD al Educației, Ecaterina Andronescu și este fondatorul Școlii Finlandeze de la Sibiu. A fost expert consultant al Comisiei Europene, în domeniul Educație și Cultură și în domeniul Tineret și Cercetare.

Dan Barna a anunțat că miniștrii USR PLUS vor demisiona la începutul săptămânii viitoare.

Citește mai mult pe G4Media.ro

Amintim că USR PLUS și AUR au depus vineri seară la Parlament moțiunea de cenzură numită ”Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!”, semnată de 122 de parlamentari. Moțiunea de cenzură a venit după ce ședința coaliției s-a încheiat cu un eșec. Premierul Florin Cîțu a refuzat să demisioneze, USR PLUS a refuzat să continue într-un guvern cu Cîțu premier.

Citește mai mult pe G4Media.ro + textul moțiunii de cenzură

Articolul Radu Szekely, secretar de stat în Ministerul Educației: „Nu ne dăm demisia, așteptăm să fim demiși” / USR-PLUS a depus moțiunea de cenzură / Barna a anunțat că miniștrii USR PLUS vor demisiona la începutul săptămânii viitoare apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă