Radu Oprea, purtător de cuvânt PSD: „Nu avem niciun blat, sub nicio formă, cu Florin Cîțu”

1 lună in urmă 17

Radu Oprea spune că PSD nu are niciun blat cu Florin Cîțu. Foto/Arhivă Radu Oprea spune că PSD nu are niciun blat cu Florin Cîțu. Foto/Arhivă

Invitat în platoul emisiunii „Legile Puterii”, purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat că social democrații nu au absolut niciun fel de blat cu Florin Cîțu, deși cei din aripa Orban și de la USRPLUS acuză că social democrații îl „țin pe perfuzii” pe premier, până la alagerile din PNL.

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 21:40

SURSĂ: Realitatea

AUTOR: Iulian Budușan

„Nu avem niciun blat, sub nicio formă, cu Florin Cîțu. Nu trebuie să plece singur, ci împreună cu cei de la USRPLUS. S-au dus la Iohannis să mai negocieze, dar secretarii de stat au rămas în funcții. Opoziția reală din Parlament nu trebuie să asigure cvorum, e treaba lor. Ei sunt vinovați. Ghinea mai avea puțin si îi spunea lui Cîțu că îl iubește. Erau preiteni, după aia au ajuns la violență verbală, mai au puțin și ajung la violență fizică. Cei de la USRPLUS spun că nu au nicio vină. Ei au declanșat criza politică, iar cel mai mare vinovat este președintele Iohannis. Noi am câștigat alegerile, de facto, dar ei au făcut o coaliție de pierzători. Eu nu vreau nici pe Barna, nici pe Cioloș, nici pe Cîțu. Nu e niciun blat cu nimeni. Azi PSD a făcut un lucru important, amendamente la legea consumatorului vulnerabil. PSD nu vrea să face jocul niciunei părți”, a declarant Radu Oprea în emisiunea „Legile Puterii”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă