Radu Drăgușin, sincer după România U21 – Olanda U21: „Ei au dominat jocul!”. Ce spune despre viitorul său la Juventus

2 săptămâni in urmă 1

România U21 a remizat, 1-1, contra reprezentativei Olandei U21, în primul meci de la Campionatul European de Tineret. Radu Drăgușin, fundașul naționalei U21, a recunoscut faptul că adversarul a dominat meciul.

Golurile partidei au fost marcat de Schuurs (16′) și Ciobanu (20′).

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Radu Drăgușin, sincer după România U21 – Olanda U21

„Mister face alegerile care sunt necesare pentru a duce echipa la un rezultat cât mai bun. Eram încrezători de la bun început, faptul că am luat gol din minutul 17 nu a fost o sperietură. Mă bucură faptul că mulți oameni cred în mine și mă susțin, acest lucru îmi dă o motivație în plus să mă dezvolt în continuare.

Noi nu subestimăm niciun adversar. Meciul cu Ungaria trebuie să îl pregătim maxim și să dăm totul pe teren. Părerea mea e că rezultatul per total e unul corect, ei au dominat jocul, dar noi am avut ocaziile mai mari. Ciobi a dat totul pe teren și datorită lui și echipei am obținut acest rezultat. E o situație foarte complicată pentru că tu ești cu spatele la poartă. Asta e, se întâmplă.

Sunt mereu bucuros când sunt chemat la echipa națională, am fost mândru. Sunt discuții despre viitorul meu, nu vreau să intru în subiectul acesta, vreau să iau o decizie bună pentru cariera mea”, a declarat Radu Drăgușin, în cadrul unei conferințe de presă.

The post Radu Drăgușin, sincer după România U21 – Olanda U21: „Ei au dominat jocul!”. Ce spune despre viitorul său la Juventus appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă