Radu Drăgușin s-a răzgândit! Cu ce echipă ar urma să semneze fundașul român: „A refuzat o ofertă!”

3 săptămâni in urmă 1

Radu Drăgușin își va încheia, la finalul actualului sezon, contractul cu Juventus. Deși englezii de la Crystal Palace au încercat din răsputeri să-l transfere pe fundașul român, acesta ar fi decis să-și prelungească înțelegerea cu Juventus.

Radu Drăgușin (19 ani) a fost transferat de Juventus, în vara lui 2018, de la Regal București, pentru 260.000 de euro.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cu ce echipă ar urma să semneze Radu Drăgușin

Cei de la The Sun au scris, zilele trecute, despre interesul lui Crystal Palace pentru Radu Drăgușin. Deși formația engleză ar fi fost sigură că, din punct de vedere financiar, ar fi putut să-l convingă pe Radu Drăgușin să semneze, acesta ar fi ales să-și prelungească înțelegere cu Juventus.

Potrivit unei postări, pe Tuitter, a jurnalistului Tom Kershaw, Radu Drăgușin va semna un contract valabil pe cinci sezoane cu Juventus, după ce se va întoarce de la naționala de tineret.

„Fundașul central al lui Juventus, Radu Drăgușin, a refuzat o ofertă de la Crystal Palace. Jucătorul de 19 ani va semna un nou contract, pe cinci sezoane, după ce se va întoarce de la echipa națională”, a scris jurnalistul Tom Kershaw, pe contul personal de Twitter.

Juventus se află pe locul 3 din Serie A, cu 55 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

#Juventus centre-back Radu Dragusin has rejected an offer from Crystal Palace and interest from Newcastle. The 19-year-old will sign a new five-year contract when he returns from international duty #cpfc

— Tom Kershaw (@trlkershaw) March 22, 2021

3 milioane de euro este cota lui Radu Drăgușin, conform transfermarkt.com

4 partide a bifat Radu Drăgușin pentru prima echipă a lui Juventus, în acest sezon

The post Radu Drăgușin s-a răzgândit! Cu ce echipă ar urma să semneze fundașul român: „A refuzat o ofertă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă