Radu Drăgușin, lăudat după prestațiile bune la Sampdoria: „Ar trebui să joace la naționala mare”

1 săptămână in urmă 6

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022, 16:46 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 16:58

Florin Manea, invitat la GSP Live, a discutat despre Radu Drăgușin (19 ani), fundașul împrumutat de Juventus la Sampdoria. 

Drăgușin a început să evolueze meci de meci pentru Sampdoria, iar impresarul a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului jucător.

Drăgușin, lăudat după prestațiile bune la Sampdoria

„Sunt bucuros că Radu (n.r.- Drăgușin) a ajuns la 12 meciuri jucate în Serie A. Joacă fundaș dreapta, nu e poziția lui, dar i-am spus: «Asta e, trebuie să joci și portar dacă te bagă».

Nu e adevărat că poziția de fundaș dreapta e mai fără riscuri. În bandă prinzi jucătorii de viteză, cum e Mertens, Insigne, dacă te prinde unu contra unu, nu e ușor. Sunt mândru de el pentru că a început să joace în Serie A și totuși are 19 ani. Întreb și eu, câți jucători născuți în 2002 joacă în Serie A?”, a spus Florin Manea, la GSP Live.

Florin Manea: „Ar trebui să joace la naționala mare”

Florin Manea s-a arătat încântat de prestațiile românului în Serie A și este convins că fundașul poate să facă pasul la naționala României.

„O să mă certe lumea. Dar când joci la seniori în Serie A, e urât să te întorci să mai joci la juniori, la U21. Joci dacă trebuie, dar normal ar trebui să joace tot la seniori, la naționala mare.”

Drăgușin, titular în Napoli - Sampdoria

De când a plecat de la Juventus, Radu Drăgușin nu mai stă doar pe margine. La Sampdoria, după mai multe etape în care a rămas rezervă, a început să lege aparițiile, iar Roberto D'Aversa apelează tot mai des la fundașul de 19 ani.

Radu Drăgușin (19 ani) a fost integralist în meciul pe care Sampdoria l-a pierdut în deplasarea de la Napoli, scor 0-1. Internaționalul român a evoluat pe postul de fundaș dreapta și s-a descurcat decent, o prestație sigură, fără erori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

O poveste incredibilă: „Ousmane N'Doye i-a dat o palmă lui Zicu, dar m-am dus eu spre el și l-am altoit” + Altă peripeție cu «Felina»

Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo

Playtech: Anamaria Prodan, dezvăluire ȘOCANTĂ despre Fane Spoitoru. Ce a putut spune și despre Nuțu VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă