Radu Drăgușin, împrumutat de Juventus la Cagliari, echipa lui Răzvan Marin! Italienii au aflat planul torinezilor

2 luni in urmă 34

Radu Drăgușin nu va mai continua în tricoul lui Juventus! Fundașul va fi împrumutat la Cagliari, acolo unde are mai multe șanse să prindă un loc de titular.

După ce și-a prelungit contractul cu torinezii până în 2025, Drăgușin a intrat în atenția celor de la Cagliari, acolo unde joacă și Răzvan Marin, după cum scriu jurnaliștii de la calciomercato.com.

Din străinătate, Crystal Palace, Wolverhampton și Leipzig au fost pe urmele lui Drăgușin, însă Juventus nu a dorit să-l lase să plece în orice condiții. Apărătorul a fost dorit și de Sassuolo înainte să-și prelungească înțelegerea cu Juventus. „Tentaţiile financiare din alte părţi au fost foarte mari. L-a dorit Crystal Palace, am vorbit cu directorul sportiv de acolo şi m-a întrebat dacă nu putem să îl ducem împrumut. Nu se pune problema. L-au vrut şi Newcastle, Wolfsburg, RB Leipzig, am avut oferte scrise”, spunea Florin Manea, impresarul jucătorului român.

Radu Drăgușin, coleg cu Răzvan Marin la Cagliari

Juventus nu vrea să-l piardă pe Drăgușin, iar conducătorii clubului își doresc ca fundașul să progreseze la un club mai mic din Serie A și să se poată impune ca titular la revenirea la Torino.

Dacă totul decurge normal, Radu Drăgușin ar putea fi chiar în lotul lui Cagliari pe 23 august, atunci când este programat duelul cu Spezia, din prima etapă a campionatului Italiei.

Până la debutul în Serie A, Cagliari o va întâlni sâmbătă pe Pisa, în Cupa Italiei.

Radu Drăgușin (19 ani) se află la Juventus, din vara lui 2018, atunci când a fost transferat de la Regal București, pentru 260.000 de euro.

The post Radu Drăgușin, împrumutat de Juventus la Cagliari, echipa lui Răzvan Marin! Italienii au aflat planul torinezilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă