Radu Drăgușin, gata de duelul cu Răzvan Marin în Serie A! De ce ar putea debuta fundașul la Sampdoria

1 săptămână in urmă 21

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Andrenorul Roberto D’Aversa este nevoit să apeleze la Drăgușin deoarece unul din titulari, Maya Yoshida, revine târziu după meciurile din preliminariile Campionatului Mondial cu naționala Japoniei. 

Yoshida face cuplu în centrul apărării cu Omar Colley, iar altă opțiune ar fi germanul Julian Chabot, care acuză însă o ușoară accidentare.

Astfel că Radu Drăgușin ar putea fi adversarul altui român, Răzvan Marin - Sampdoria joacă în deplasare la Cagliari, duminică, în direct la Digi Sport 2, de la ora 13.30.

Fotbalistul împrumutat de Juventus a refuzat convocarea la echipa națională de tineret motivând că vrea să se integreze mai rapid la noua sa formație.

Sampdoria este pe locul 15 în Serie A, cu o singură victorie în 7 etape.

Radu Drăgușin a refuzat convocarea primită de la România U21 pentru a se acomoda la Sampdoria

Radu Drăgușin a fost convocat de selecționerul României U21, Florin Bratu, pentru meciurile cu Suedia și Mexic din această lună. Drăgușin l-a sunat pe Bratu și i-a spus că nu se va prezenta la lot, deoarece vrea să se acomodeze mai bine la Sampdoria, unde speră să debuteze în perioada următoare.

Bratu a fost surprins de decizia lui Drăgușin, iar în cele din urmă a acceptat dorința jucătorului. FRF a revocat convocarea lui Drăgușin, pentru că altfel Sampdoria ar fi riscat să fie sancționată, deoarece această pauză competițională figurează în calendarul FIFA.

În locul lui Radu Drăgușin, Bratu l-a convocat la lot pe Ricardo Farcaș (21 de ani), de la Siena, Serie C.

Etichete: razvan marin , radu dragusin , roberto d'aversa , radu dragusin sampdoria
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă