Radu Drăgușin, fotbalist la mare căutare! Clubul din Bundesliga care insistă pentru transferul românului

1 lună in urmă 2

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Cele două părți au purtat negocieri în ultimele luni, însă până în acest moment anunțul oficial al prelungirii înțelegerii nu a venit, motiv pentru care alte cluburi vor să profite și să-l aconteze pentru sezonul viitor pe Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin a intrat în atenția lui Wolfsburg

După Leipzig, Crystal Palace sau Newcastle, Wolfsburg a intrat, conform italienilor de la Calciomercato, pe lista cluburilor interesate să-l transfere pe Radu Drăgușin în vară, liber de contract, și chiar ar fi echipa care insistă cel mai mult pentru aducerea românului.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, anunța recent, însă, că negocierile cu Juventus au avansat, clubul propunându-i fundașului român un salariu atractiv, dar și un proiect sportiv care să-i asigure continuarea ascensiunii profesionale.

Acum are un salariu de 3.500 de euro pe lună. Cât încasează Cristiano Ronaldo pe secundă. Va fi foarte bine după următorul salariu.

El e un copil care își dorește să ajungă sus, eu ca agent trebuie să-i ofer toate condițiile. Mama lui îi cântărește fiecare produs în parte înainte să mănânce, are nutriția făcută pe tot anul. A pus șase kg de mușchi pe el, face multe sacrificii", a spus Florin Manea, la Digi Sport Matinal.

Radu Drăgușin, care a împlinit în februarie 19 ani, a evoluat în patru partide în acest sezon pentru formația antrenată de Andrea Pirlo, câte una în Champions League și în Serie A și două în Cupa Italiei, ambele din postura de titular.

Etichete: wolfsburg , radu dragusin , oferte radu drăgușin , contract radu drăgușin juventus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă