Radu Drăgușin, evidențiat după prima titularizare la Sampdoria: ”Cel mai bun!”. Ce notă a primit

1 lună in urmă 23

  • Cupa României: U Craiova 1948 - Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli Timișoara - Rapid, 21:00, Digi Sport 1

Fundașul român, împrumutat de Juventus la Sampdoria, chiar a fost integralist în echipa lui Roberto D'Aversa, iar evoluția sa a fost apreciată.

Radu Drăgușin, evidențiat după prima titularizare la Sampdoria

Publicația italiană Tuttomercatoweb l-a notat cu 6-5 pentru prestația din meciul cu Atalanta și a scris despre Radu Drăgușin că a fost ”cel mai bun fundaș” al Sampdoriei.

Radu Drăgușin 6.5 - el a fost cel mai bun jucător din compartimentul defensiv. I-a luat fața constant adversarului direct, câștigându-și aplauzele publicului. Un tânăr jucător foarte interesant”, se arată în Tuttomercatoweb.

Radu Drăgușin nu este considerat doar cel mai bun fundaș al Sampdoriei din meciul cu Atalanta, ci și cel mai bun jucător, având în vedere că nota obținută de român, 6.5, este cea mai mare acordată pentru un fotbalist din echipa lui Roberto D'Aversa.

Radu Drăgușin, a doua apariție pentru Sampdoria

În partida cu Atalanta, Radu Drăgușin a bifat a doua apariție pentru Sampdoria.

Fundașul român debutase la echipa la care a fost împrumutat de Juventus runda trecută, în 2-1 cu Spezia, partidă în care a intrat pe teren în minutul 20, în locul lui Valerio Verre, care a acuzat probleme medicale.

Etichete: radu dragusin , sampdoria atalanta , notă radu drăgușin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă