Radu Drăgușin, anunțul momentului! Gazzetta dello Sport dezvăluie ce a decis Andrea Pirlo cu românul din apărarea lui Juventus

1 lună in urmă 3

Radu Drăgușin ar putea fi pentru prima dată titular în Serie A, după ce a debutat în Liga Campionilor și Cupa Italiei. Gazzetta dello sport anunță că Andrea Pirlo este decis să îl titularizeze în meciul de la Verona. Vestea vine cum nu se poate mai bine pentru fundașul român, care este aproape să bată palma cu supercampioana din Serie A.

Radu Drăgușin este aproape să bată palma cu Juventus. Torinezii i-au propus un salariu de 1 milion de euro, iar fundașul și-ar fi dat acordul, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Cu toate acestea, românul le-ar fi impus italienilor o condiție. Să nu fie împrumutat pe timpul celor cinci ani din noul contract.

De întârzierea negocierilor ar putea profita Crystal Palace, care ar fi intrat în contact cu românul și ar fi declanșat discuțiile pentru un precontract, după cum anunță London Evening Standard.

Radu Drăgușin, anunțul momentului! Gazzetta dello Sport dezvăluie ce a decis Andrea Pirlo cu românul din apărarea lui Juventus

Radu Drăgușin este aproape de un moment uriaș al carierei. După debutul în Liga Campionilor și cel în Cupa Italiei, românul ar putea fi titular pentru prima dată în Serie A.

E drept, fundașul a mai jucat în campionat, cu Genoa, dar a fost trimis pe teren doar pentru un minut.

Prestigiosul cotidian al italienilor a dezvăluit planurile lui Andrea Pirlo. Forțat de absențele din lot, tehnicianul este decis să mizeze pe valoarea lui Drăgușin.

Dragusin titolare contro il Verona, mentre De Ligt racconta che Pirlo era il suo idolo: Dragusin titolare contro il Verona, mentre De Ligt racconta che Pirlo era il suo idolo Il quadro infortunati non migliora e la squalifica di Danilo lascia scoperto un… https://t.co/pXIJtvM1O0 pic.twitter.com/s2ZD9xJpQy

— sportlive (@sportli26181512) February 25, 2021

Bonucci, Chiellini și Cuadrado sunt out, Dybala este deja un caz, iar Alvaro Morata a fost afectat iarăși de virusul ciudat din cauza căruia a leșinat la finalul meciului cu Porto.

În acest moment, cel care ar trebui să revină pe teren este Radu Drăgușin, anunță Gazzetta dello Sport. Românul îi va lua locul lui Danilo, într-o linie cu De Ligt și Demiral.

La mijloc va reveni Rabiot, iar Ronaldo nu își permite niciun respiro. Va juca cel mai probabil alături de Kulushevski.

Veron – Juventus este programat sâmbătă, 27 februarie, de la 21:45.

800 de mii de euro este cota lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt
1.000.000 de euro ar urma să fie salariul anual al lui Radu Drăgușin, dacă va semna noul contract cu Juventus Torino

Mulți se gândesc la bani, Radu se gândește să facă o carieră și atunci alegerea lui nu va fi în funcție de bani. E importantă această semnătură pentru că unde va semna, acolo va fi pentru următorii cinci ani
Florin Manea

The post Radu Drăgușin, anunțul momentului! Gazzetta dello Sport dezvăluie ce a decis Andrea Pirlo cu românul din apărarea lui Juventus appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă