Radu Drăgușin a dat lovitura și pe plan sentimental! Cum arată Ioana Stan, superba iubită a fundașului lui Juventus | GALERIE FOTO

3 săptămâni in urmă 104

Radu Drăgușin a dat lovitura și pe plan sentimental, după ce a decis să rămână la Juventus. Internaționalul român are o iubită superbă, iar cei doi stau împreună la Torino.

Ioana Stan este cea care „i-a furat inima” lui Drăgușin, iar relația dintre cei doi merge excelent, chiar dacă probabil este abia la început.

Radu Drăgușin este deja un nume cunoscut pe plan european, iar fotbalistul are 110.000 de urmăritori pe Instagram.

Așa arată Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin: „Tu mă faci să arăt mai bine!”

Iubita lui Radu Drăgușin a postat chiar luni o fotografie în care apare la Torino alături de jucătorul lui Juventus.

Internaționalul român de tineret a postat și el tot azi o fotografie alături de Ioana, iar mesajul fotbalistului este sugestiv: „Tu mă faci să arăt mai bine!”

Tânărul jucător a dezvăluit faptul că s-a consultat cu impresarul Florin Manea și familia sa, iar, după ce a pus în balanță avantajele și dezvantajele, a decis să continue la campioana Italiei. Probabil că și iubita lui Radu Drăgușin a avut un cuvânt de spus.

„Sunt foarte fericit, în primul rând. Sunt fericit, mândru și abia am așteptat să se termine cu toată nebunia asta. A trebuit să ținem puțin așa un suspans, am ținut mai multe lucruri între noi, pentru că așa e în fotbal. Nu eram fan de înainte să vin la Juventus, doar că aici am crescut de la 16 ani.

Ei au avut încredere în mine și mi-au oferit o șansă pe care nu știu dacă mi-ar fi oferit-o alte echipe. Împreună cu Florin (n.r. Florin Manea) și familia mea am pus în balanță toate plusurile și minusurile tuturor echipelor și, în final, am ajuns la decizia că Juventus este cea mai bună echipă pentru mine, în momentul actual”, a spus Radu Drăgușin, la ProSport Live.

The post Radu Drăgușin a dat lovitura și pe plan sentimental! Cum arată Ioana Stan, superba iubită a fundașului lui Juventus | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă