Radu Banciu, reacție după ce Gigi Becali a arătat schimbul de mesaje cu Edi Iordănescu: „Este analfabetul absolut, iar Edi este un antrenor de nivelul lui Becali”

2 săptămâni in urmă 28

Fotografia cu telefonul lui Gigi Becali, care prezenta schimbul de mesaje dintre omul de afaceri și Edward Iordănescu a apărut în presă, iar Radu Banciu a taxat greșelile de gramatică ale finanțatorului de la FCSB, care nu a folosit cratime.

Edi Iordănescu a dezvăluit că Gigi Becali l-a asalatat cu mesaje înainte să-şi anunţe oficial demisia de la FCSB.

În replică, luni dimineața, Gigi Becali a arătat jurnaliștilor adunați la palatul său un schimb de mesaje pe care l-a avut cu Edi Iordănescu, pentru a demonstrat că el n-a vrut ca antrenorul în vârstă de 43 de ani să-şi dea demisia.

Radu Banciu, reacție după ce Gigi Becali a arătat schimbul de mesaje cu Edi Iordănescu: „Este analfabetul absolut, iar Edi este un antrenor de nivelul lui Becali”

Imaginile au stârnit tot felul de reacții pe internet, iar realizatorul TV Radu Banciu a ținut să critice în felul caracteristic

„De la Neacșu de la Câmpulung, practic asta este prima scriere în limba română, a lui Gigi Becali. El poate să dea vina pe fabricantul telefonului. Bănuiesc că e un telefon din ăsta chinezesc. S-ar putea să facă economie și atunci să nu folosească această cratimă.

Seamănă scrisul lui cu scrisorile pe care le vedeam noi la Revoluție, chipurile scrisul îi aparținea lui Nicolae Ceaușescu. Tot așa scria nea Nicu, nu nimerea nici o cratimă. Era analfabetul absolut. După părerea mea, Gigi Becali are exact nivelul lui Nicolae Ceaușescu.

I-aș spune că mi-ar fi rușine să am familie, să am copii, să fiu manager, cum este el și să fiu ultimul analfabet. Trebuie să vorbească și el cu „Cel de Sus”, cu ăștia cu care are relații mai bune. Este inacceptabil să ajungi la o asemenea vârstă și să nu ai un scris de nivelul clasei a 3-a”, a spus Banciu, la Look Sport.

Radu Banciu, despre Edi Iordănescu: „În ce sens ești profesionist când tu lucrezi cu un amator?”

Și Iordănescu a fost criticat în emisiunea „Notele lui Banciu” pentru că a acceptat să lucreze încă o dată cu Gigi Becali: „Lui Edi i-aș da 3. El este un antrenor de nivelul lui Becali, pentru că dacă nu ar fi un antrenor de nivelul lui Becali nu ar antrena pentru Becali. Nu poți să că e un profesionist. Prima dată când l-a dat afară Gigi de la Steaua nu a văzut cu cine lucrează acolo?

A mai venit o dată. L-a umilit și acum. În ce sens ești profesionist când tu lucrezi cu un amator? Gigi Becali este un amator și în afaceri și în sport. El a supraviețuit pentru că lucrează și își desfășoară activitatea, în general, într-o țară unde mediocritatea absolută, ridicolul nu ucid.

El este un manager în Pipera, acolo unde afacerile s-au făcut începând cu 1990, când noi ne uitam la televizor și ei erau atât de prostănaci încât n-aveau răbdare să se uite și s-au apucat de business. El nu este un om de afaceri, un latifundiar. Du-te, bă, în Patagonia! Vezi, faci pe latifundiarul acolo? Eu zic că nu apuci o săptămână”.

The post Radu Banciu, reacție după ce Gigi Becali a arătat schimbul de mesaje cu Edi Iordănescu: „Este analfabetul absolut, iar Edi este un antrenor de nivelul lui Becali” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă