Radu Banciu, reacție de milioane despre relatia Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac

3 săptămâni in urmă 16

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 15:19

39 citiri

Radu Banciu, reacție de milioane despre relatia Soranei Cîrstea cu Ion Ion Țiriac

Cunoscut pentru reacțiile acide la adresa oamenilor din sport, Radu Banciu nu a ezitat să-și spună părerea și despre relația pe care Sorana Cîrstea o are cu Ion Ion Țiriac.

Realizatorul tv a fost pus să aleagă între jucătoarea română de tenis și iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez.

"Sorana, tată. Sorana, bineințeles. Nu cred că ajunge să se sictirească de bănet, Sorana se sictirește de altele. În general ele se plictisesc, așa. Conversațiile astea, scurgerea timpului duce la plictiseală până la urmă. Tot caști, așa. Creierul nu se ocupă suficient. Cască, probabil, mult Sorana", a spus Radu Banciu la Look Sport.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac au o relație de câțiva ani, cei doi au început povestea de dragoste imediat după ce fiul miliardarului s-a despărțit de Ileana Lazariuc.

Citeste si:

 "Voi dați sens vieții mele" Sorana Cîrstea a dispărut "din peisaj"

Ion Alexandru Țiriac sau Ion Ion Țiriac, cum mai este el cunoscut, nu obișnuiește să își pună pe tapet viața personală. Totuși, el a postat o poză cu copiii săi, Alexandru și...

De ce nu zâmbește niciodată Ion Țiriac. Americanii au dezvăluit totul despre miliardarul României

Poate v-ați pus întrebarea de ce unul dintre cei mai bogați români, Ion Țiriac, nu zâmbește niciodată. Americanii au analizat comportamentul omului de afaceri și au ajuns la o...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă