Radu Banciu, ironie acidă despre varianta Dan Petrescu la națională: „Începeam să ne apărăm de la 1-0 pentru ei!” Care are fi fost soluția câștigătoare cu Armenia

1 săptămână in urmă 2

Mirel Rădoi ia în calcul demisia după eșecul rușinos cu Armenia. Unul dintre numele vehiculate ca posibil înlocuitor este cel al lui Dan Petrescu. Radu Banciu comentează varianta și nu ratează ocazia de a-l ironiza pe fostul mare jucător al României.

Naționala lui Mirel Rădoi s-a făcut de râs la Erevan, după 2-3 cu Armenia. Tricolorii au doar trei puncte după trei partide jucate în preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022, iar campania pare deja compromisă. Dorinel Munteanu este unul dintre cei care susțin că șansele sunt deja foarte mici.

Ionuț Lupescu, pe de altă parte, crede că Răzvan Burleanu plănuiește numirea lui Adi Mutu și că FRF nu are bugetul necesar pentru numirea unor selecționeri cu experiență, precum Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu sau Răzvan Lucescu.

Radu Banciu, ironie acidă despre varianta Dan Petrescu la națională: „Începeam să ne apărăm de la 1-0 pentru ei!”

„Dan Petrescu selecţioner? Da! Ar fi bună şi asta… Dar mă gândesc că lui Dănuţ i-a cam trecut timpul. El trebuia să preia naţionala deja de ceva timp. Ar fi fost o soluţie ca să scăpăm şi de blestemul ăsta. «Bă, dar dacă venea Dan Petrescu!?».

Cu rigurozitatea lui, eu zic că începeam să ne apărăm cu Armenia încă de la 1-0 pentru ei. Nu mai aşteptam să-i conducem cu 2-1”, a spus Radu Banciu la Look Sport.

Atacul, soluția câștigătoare cu Armenia

„Când ai 2-1 şi rămâi în 10 că ţi-a fost eliminat vârful, tu practic n-ar trebui să joci în 10.. E dovada de prostie, de frică şi necunoştinţă (n.r. retragerea din final). De neştiinţă a fotbalului din partea antrenorului şi a jucătorilor. Ce contează că ţi-a eliminat vârful când tu ai 2-1 şi oricum urma să te retragi cu fundul în poartă pe final?

Naţionala României n-a terminat niciodată în istoria ei un meci jucat în deplasare conducând şi plimbând mingea în jumătatea adversă. Şi dacă joacă cu Saint Kitts and Nevis petrece ultimele 5 minute bubuind mingile şi comentatorii de doi bani de la TV spunând: «Hai, trebuie să scăpăm şi de cornerul ăsta! O să scăpăm de el!»

Pe Rădoi trebuia să-l tragă cineva de mânecă după meci şi să-i spună «Moşule, nu aşa! Ăsta nu e fotbal». Când ai 2-1 în Armenia, te duci peste ei. Ai rămas în 10 oameni? Du-te peste ei! Ăla e fotbal. Vă garantez că dacă jucam cu fundaşii la centru când am rămas în 10, îi băteam cu 3-1”, a mai spus cunoscutul jurnalist.

La cum am arătat în seara asta, am emoții și cu Liechtenstein. Din punctul meu de vedere nu rămânem cu nimic pozitiv. Mă trec sentimente ciudate și n-aș vrea să o fac la cald. Am luat o lecție de atitudine de la naționala Armeniei
Mirel Rădoi

The post Radu Banciu, ironie acidă despre varianta Dan Petrescu la națională: „Începeam să ne apărăm de la 1-0 pentru ei!” Care are fi fost soluția câștigătoare cu Armenia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă