Radu Banciu, despre rezultatele surprinzătoare din Grupa J. „România se mai poate împiedica o dată în Armenia, acolo unde „Tata Puiu” își lăsase leșul!”

3 săptămâni in urmă 4

Radu Banciu a comentat în legătură cu rezultatele surprinzătoare din Grupa J, cea a României, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Celebrul jurnalist a analizat înfrângerea suferită de echipa națională a României pe terenul Armeniei, scor 2-3, dar și eșecul Germaniei cu Macedonia de Nord, scor 1-2, din Grupa J.

Radu Banciu, despre rezultatele surprinzătoare din Grupa J

„O seară epocală în Grupa J, unde joacă echipa naţională a României. Ai noştri, mătăşiţi în Armenia. Ne-a ieşit până la urmă, nu pronosticul ci gândul, că naţionala României se mai poate împiedica o dată în Armenia, acolo unde Tata Puiu îşi lăsase leşul […] După înfrângerea de ieri, care a venit ca într-un film prost, cu eliminarea lui Puşcaş şi apoi cu un gol jumătate din off-site şi cu un penalty pe jumătate gratuit…

Armenii au preluat şefia grupei pentru că Deutschland ist raus, cum ar fi spus colegul nostru de la ZDF. Germania, învinsă acasă de Macedonia de Nord. Umilită în joc! Ce am văzut noi la Bucureşti n-a mai existat. Erau prea obosiţi plăvanii săsălăi„, a spus Radu Banciu în direct pe Look Sport+.

Radu Banciu: „Parcă nici locul 2 nu ni se mai potrivește!”

Mai mult, Radu Banciu este de părere că locul doi nu i se potrivește selecționatei României conduse de Mirel Rădoi, dar nici celei U21.După câteva seri magice, incluzând aici şi rezultatele echipei de tineret, parcă nici locul 2 nu ni se mai potriveşte, dar absolut deloc, a mai declarat Banciu.

După cele 3 meciuri jucate de echipa națională a României în preliminariile CM 2022, selecționata condusă de Mirel Rădoi ocupă locul 4 în clasamentul Grupei J, cu 3 puncte, după Armenia (9 puncte), Macedonia de Nord și Germania, ambele cu 6 puncte.

Clasamentul Grupei J:

Armenia – 9 puncte Macedonia de Nord – 6 puncte Germania – 6 puncte România – 3 puncte Islanda – 3 puncte Liechtenstein – 0 puncte

The post Radu Banciu, despre rezultatele surprinzătoare din Grupa J. „România se mai poate împiedica o dată în Armenia, acolo unde „Tata Puiu” își lăsase leșul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă