Radu Banciu despre Dan Petrescu în postura de selecționer: „Cu rigurozitatea lui, începeam să ne apărăm cu Armenia încă de la 1-0 pentru ei”

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 17:49 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 19:02

Jurnalistul Radu Banciu a comentat ironic posibilitatea ca Dan Petrescu să ajungă selecționerul României în locul lui Mirel Rădoi.

„Dan Petrescu selecţioner? Da! Ar fi bună şi asta... Dar mă gândesc că lui Dănuţ i-a cam trecut timpul. El trebuia să preia naţionala de ceva timp. Ar fi fost o soluţie ca să scăpăm şi de blestemul ăsta. "Bă, dar dacă venea Dan Petrescu!?". Cu rigurozitatea lui, eu zic că începeam să ne apărăm cu Armenia încă de la 1-0 pentru ei. Nu mai aşteptam să-i conducem cu 2-1", a spus Banciu la Look Sport+.

Ziaristul a continuat: „Când ai 2-1 şi rămâi în 10 că ţi-a fost eliminat vârful, tu practic n-ar trebui să joci în 10.. E dovada de prostie de frică şi necunoştinţă (n.r. retragerea din final). De neştiinţă a fotbalului din partea antrenorului şi a jucătorilor. Ce contează că ţi-a eliminat vârful când tu ai 2-1 şi oricum urma să te retragi cu fundul în poartă pe final? 

Naţionala României n-a terminat niciodată în istoria ei un meci jucat în deplasare conducând şi plimbând mingea în jumătatea adversă. Şi dacă joacă cu Saint Kitts and Nevis petrece ultimele 5 minute bubuind mingile şi comentatorii de doi bani de la TV spunând: «Hai, trebuie să scăpăm şi de cornerul ăsta! O să scăpăm de el!». Pe Rădoi trebuia să-l tragă cineva de mânecă după meci şi să-i spună «Moşule, nu aşa! Ăsta nu e fotbal». Când ai 2-1 în Armenia, te duci peste ei. Ai rămas în 10 oameni? Du-te peste ei, boule! Ăla e fotbal. Vă garantez că dacă jucam cu fundaşii la centru când am rămas în 10, îi băteam cu 3-1”.

EXCLUSIV Planul-șoc al Federației: Mutu în locul lui Rădoi + Cristi Chivu la U21!

Cei 6 jucători propuși de Cosmin Contra la echipa națională de seniori: „Pot face pasul fără probleme” » Patru sunt de la FCSB!

Asta da surpriză! România, după Germania în viziunea bookmakerilor: ce șanse au „tricolorii” la locul secund

Playtech: Ce pățește Florin Busuioc când e oprit de Poliția Română în trafic. I-a spus tot adevărul lui Cătălin Măruță


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă