Radu Banciu, despre cazul permisului lui Florinel Coman: „Orice prost are acest drept. Toți cei care nu reușesc în viață se bucură” | VIDEO

1 lună in urmă 1

Faptul că Florinel Coman a fost prins cu un permis de Ucraina a fost comentat la emisiunea „Notele lui Banciu” de la Look Sport.

„Atitudine absolut tipică de fotbalist. Chiar și rezonanța numelui de Ucraina este specific. Dacă ne învecinam cu Burkina Faso ar fi avut permis de conducere din Burkina. Asta cu Ucraina este încă o perdea din asta de fum. Dacă vrei să vezi proști, te duci pe șosele. Toată lumea are mașină, orice prost are dreptul să conducă. Dacă nu mai ai zile, te «cureți» oricum astăzi în trafic. Categoric că este și victimă și infractor. E mai multe în același coșuleț, în aceeași oală. Este o glumă. Fotbaliștii ăștia care se cred superiori sau care au impresia că au muncit pentru banii pe care îi cheltuie fără număr sunt o glumă proastă a societății”, a spus Radu Banciu.

Radu Banciu, comentariu acid despre permisul lui Florinel Coman: „Orice prost are acest drept”

Banciu care crede că mulți oameni s-au bucurat pentru că fotbalistul „a comis-o”: „Ne surprinde cu ceva? Evident că nu. În general, românul flegmantic, zeflemitor, care nu reușește să se atașeze de altcineva decât de propria persoană a luat-o asta ca pe o victorie personală. Toți cei care nu reușesc în viață, nu ajung în sferele înalte, se bucură în general când văd că niște persoane care au avut un pic de șansă, o mierlesc. I-aș da un doi”

The post Radu Banciu, despre cazul permisului lui Florinel Coman: „Orice prost are acest drept. Toți cei care nu reușesc în viață se bucură” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă