"Rădoi va fi un antrenor cu o carieră excepțională!" Pe ce se bazează Lucescu Jr. + cum putem ajunge la Mondial

3 săptămâni in urmă 3

WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

"Rădoi va fi un antrenor cu o carieră excepțională!" Pe ce se bazează Lucescu Jr. + cum putem ajunge la Mondial

Răzvan Lucescu, fost selecționer al României, spune că are încredere foarte mare în Mirel Rădoi, căruia îi prevede "o carieră excepțională" în antrenorat.

Lucescu Jr, care a pregătit naționala în perioada 2009-2011, a vorbit și despre "conjunctura" prin care România se poate califica la turneul final din Qatar.

"Nu știu dacă are nevoie de sfaturi Mirel Rădoi. Deja are experiența lui la națională. Singurul lucru pe care eu îl doresc e să aibă mare încredere în el, pentru că va fi un antrenor cu o carieră excepțională. Așa simt eu personalitatea lui, pasiunea lui pentru fotbal. Pe teren era un jucător-antrenor, citește foarte bine jocul. Am vorbit puțin cu el, un mesaj-două, la interval de două-trei luni, dar între mine și el e un respect deosebit.

A fost și foarte atacat și foarte contestat, a intrat în conflictul cu unul sau altul, dar trebuie să meargă pe ideea lui, pe filosofia lui. Dacă nu era această competiție, Macedonia n-ajungea niciodată la EURO. OK, nici Georgia nu reprezintă ceva. Nu trebuie să ne speriem de Macedonia, dar trebuie să o respectăm.

E o situație ciudată în lume - toate echipele sunt afectate, inclusiv cele mari, apar probleme, ies jucători importanți. E o conjunctură acum. Nu știu ce să spun. În mod normal, ar fi o grupă complicată, dar poate avem puțină șansă și o conjunctură care să ne împingă spre calificare. Noi nu avem personalitate, dar Mirel știe să facă această pregătire prin carisma lui", a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia:

PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.

Alți 5 fotbaliști se află pe lista de rezervă, la care se va apela dacă apar probleme medicale la cei care duminică trebuie să se prezinte la baza de la Mogoşoaia: Valentin Cojocaru, Cristian Manea, Adrian Păun, Alexandru Mateiu, Andrei Ivan.

Programul României în preliminariile CM 2022 din Qatar

25 martie 2021

ora 21:45 – ROMÂNIA – Macedonia de Nord, Germania – Islanda, Liechtenstein – Armenia

28 martie 2021

ora 19:00 – Armenia – Islandaora 21:45 – ROMÂNIA – Germania, Macedonia de Nord – Liechtenstein

31 martie 2021

ora 19:00 – Armenia – ROMÂNIAora 21:45 – Germania – Macedonia de Nord, Liechtenstein – Islanda

2 septembrie 2021

ora 21:45 – Islanda – ROMÂNIA, Liechtenstein – Germania, Macedonia de Nord – Armenia

5 septembrie 2021

ora 19:00 – Islanda – Macedonia de Nordora 21:45 – ROMÂNIA – Liechtenstein, Germania – Armenia

8 septembrie 2021

ora 19:00 – Armenia – Liechtensteinora 21:45 – Macedonia de Nord – ROMÂNIA, Islanda – Germania

8 octombrie 2021

ora 21:45 – Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord

11 octombrie 2021

ora 21:45 – ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania

11 noiembrie 2021

ora 19:00 – Armenia – Macedonia de Nordora 21:45 – ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein

14 noiembrie 2021

ora 19:00 – Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda Etichete: razvan lucescu , romania , nationala , mirel radoi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă