”Rădoi, săracul, nu știe pe ce lume e”. Tiradă la adresa selecționerului, după eșecul din Armenia: ”I-a zis toată țara!”

2 săptămâni in urmă 2

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Gabi Balint a transmis că selecționerul a greșit tot ce se putea greși, formula de start și schimbările, la partida din Armenia, iar marea problemă a echipei naționale este reprezentată de jocul defensiv.

Gabi Balint, categoric după înfrângerea cu Armenia

Mirel a fost într-o zi neagră, a greșit schimbările, a greșit echipa. A dat și în jucători după meci, ceea ce nu se face. I-a zis toată țara că are nevoie de jucători defensivi la mijlocul terenului și s-a încăpățânat să nu vină cu o soluție. Crețu, în primul rând, a fost un jucător supărat, nemotivat.

A fost neinspirat, s-a făcut 2-1, în momentul ăla trebuia să stopeze schimbările, se mai gândea puțin. Sau, dacă tot le faci, îl scoți pe Pușcaș, nu joci cu doi atacanți.

Chiricheș ar fi mai potrivit să joace mijlocaș central, prea multe gafe face ca fundaș central. N-am înțeles de ce n-a jucat Ovidiu Popescu în dreapta, când trebuia să urci mai mult, și joci cu Mogoș.

Rădoi e foarte bulversat. El, săracul, nu mai știe pe ce lume e, nu știe cine trebuie să joace, cine trebuie să stea în tribună. Trebuie să te mai ajute și secunzii”, a declarat Gabi Balint, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Cred că Mirel Rădoi va renunța”

Gabi Balint a transmis, în același timp, că Mirel Rădoi va pleca, acum sau la finalul campaniei, de pe bana echipei națională, însă șansele ca rezultatele dorite să apară cu un alt selecționer, indiferent de numele acestuia, sunt minime.

Eu cred că va renunța Mirel Rădoi, acum sau în toamnă. Dar nu e numai vina lui. Oricine ar veni, are nevoie de timp și de lucruri care să schimbe de la bază.

Noi regresăm, nici măcar nu stăm pe loc, în timp ce alte echipe, cum e Armenia, progresează. Căderea noastră a început din 2000 - 2002”, a transmis Gabi Balint.

României este pe locul patru în Grupa J după trei meciuri, cu nu mai puțin de șase puncte mai puțin decât liderul surpriză Armenia și cu trei puncte în spatele Macedoniei de Nord și Germaniei, aflate la egalitate pe pozițiile doi și trei.

Etichete: gabi balint , mirel radoi , armenia - romania , romania preliminarii mondial
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă