”Rădoi nu se simte sprijinit, chiar și Burleanu i-a transmis că nu e mulțumit!” Verdictul unui membru al Generației de Aur

1 săptămână in urmă 9

  • Preliminarii CM: Kazahstan - Finlanda, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Anglia - Ungaria, marți, 21:45, Digi Sport 1

Selecționerul a declarat că va renunța la post, indiferent de ce se va întâmpla în ultimele două partide din preliminarii, pentru că îi expiră contractul cu FRF în noiembrie.  

Bogdan Stelea: ”Mirel Rădoi are multă frustrare”

Unul din reprezentanții Generației de Aur, Bogdan Stelea, crede că motivul acestei reacții este relația rece cu conducerea FRF.

”Din mesajul lui Rădoi îmi dau seama că are multă frustrare, s-a acumulat după criticile primite în startul campaniei, când nu erau rezultate și lucrurile nu mergeau cum trebuie și era normal să fie criticat.

Acum, când echipa a început să joace iar el zice că pleacă,  asta înseamnă că există ceva animozitate între el și federație de ceva timp.

Nu s-a simțit sprijinit de federatie, chiar și președintele Burleanu a transmis că nu e mulțumit, s-a referit la jocul echipei, a zis că e un regres, era normal, nu avea de ce să fie mulțumit”, a fost comentariul lui Bogdan Stelea la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: mirel radoi , razvan burleanu , mirel radoi selectioner romania , mirel radoi contract frf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă