Rădoi e luat tare de Giovanni Becali: „Pare un funcționar! Dacă era deștept, atunci își dădea demisia”

2 săptămâni in urmă 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021, 07:10 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 07:36

Giovanni Becali a analizat mandatul de până acum al selecționerului Mirel Rădoi și spune că aceasta trebuia să-și dea demisia după meciul cu Islanda, 1-2 în semifinala barajului pentru EURO.

Fostul agent este de părere că Rădoi a avut un discurs prin care și-a luat la revedere de la jucători la finalul meciului cu Armenia (2-3) și l-a criticat pe acesta.

Giovanni Becali: „După meciul cu Islanda, Rădoi trebuia să-și dea demisia!”

„Pentru mine, discursul de la final e un adio către jucători! Nu mi-a plăcut nici ce a făcut după ce a scăpat de virus, mi s-a părut aşa, pentru marketing. Nu ştiau jucătorii că vine Rădoi? Părerea mea e că s-a exagerat.

Dar el are un discurs excelent. N-are nevoie de licenţă PRO, vorbeşte ca un savant. Mai frumos ca antrenori consacraţi. Dar una e să vorbești, alta e să practici. Mulţi poate nu înţeleg limbajul lui, chiar şi pe mine mă învolbura puţin aşa.

Zic «Mă, ăsta de ce mai are nevoie de licenţă Pro la cum vorbeşte?» Dar, pare un funcţionar, nu un practicant! A venit şi ne-a încântat pe toţi, dar problema e la rezultate. Pentru mine, experimente la echipa naţională nu se fac niciodată la meciuri oficiale.

Rădoi, continuând aşa, îşi face rău carierei! Cred că Rădoi trebuia să-şi da seama când a pierdut cu Islanda. Erau două meciuri accesibile la baraj, mulţi ne-au considerat favoriți. Dacă era deştept, după meciul cu Islanda trebuia să-şi dea demisia. A crezut în echipa asta, dar nu a reuşit să facă ce şi-a propus cu ea.

Victoria cu Macedonia de Nord nu am meritat-o. Cu Germania puteam pierde cu 4-0, 5-0. Am fost conduşi cu Armenia de 1-0, a venit Dumnezeu şi ne-a dat la două faze nelucrate. Trebuia să ţinem de 2-1”, a spus Giovanni Becali la TV Telekom Sport.

VIDEO Valeriu Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Iordănescu, despre haosul de la națională: „Am fost desființat, dar n-am făcut niciodată ca Rădoi!”

Victor Pițurcă, drastic cu naționala: „S-a dus pe apa sâmbetei!” + ce spune despre o revenire

Playtech: Florin Călinescu, derapaj la Românii au Talent: ”Cine p**a mea e cântăreața asta?” Ce replică i-a dat Andra, imediat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă