Rădoi, criticat pentru anunțul plecării de la națională. “Nu e corect. Trebuie să stai pentru suporteri”

3 săptămâni in urmă 18

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

FRF speră să-l întoarcă din drum pe Rădoi, după partidele cu Islanda (11 noiembrie) și Liechtenstein (14 noiembrie), decisive pentru calificarea în play-off-ul pentru Cupa Mondială.

Narcis Răducan: "Suntem pe un tărâm anormal. E ceva specific românesc"

La emisiunea Liga DigiSport, Narcis Răducan l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru decizia de a-și anunța plecarea înaintea unor meciuri cruciale pentru “tricolori”.

"Suntem pe un tărâm anormal. Anormal este contractul făcut de Federație, n-ai voie să îi dai o portiță unui om să se gândească cum e mai bine pentru familia lui, în dauna unei națiuni. Federația trebuia să se protejeze în vederea barajului.

Nu e corect nici ce face Mirel. Când vorbește Rădoi, care este iubit de sute de mii, de milioane de oameni, e cunoscut drept un căpitan, a depășit perimetrul unui om normal, care își vede interesul. Are grijă să spună tot timpul că nu stă pentru bani. Atunci trebuie să stai pentru suporteri. Sunt convins că suporterii nu gustă acest schimb de replici între Federație și Mirel.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

E adevărat că am avut cu toții percepția la început că Mirel nu e pregătit pentru postul ăsta și ne gândeam că urmează turbulențe. Au fost turbulențe și am rezistat, iar acum zburăm lin. Nu văd niciun motiv să nu rămână. L-aș vedea pe următorii cinci ani. El a trecut de primul strat din punct de vedere profesional. Dar e ceva specific românesc, probabil", a spus Narcis Răducan, la emisiunea Liga DigiSport.

Rădoi este selecționerul naționalei de seniori a României din noiembrie 2019, după ce a făcut pasul de la echipa națională U21.

Ce meciuri mai are de disputat România în preliminariile Cupei Mondiale 2022

  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

România în preliminariile CM 2022. Clasamentul grupei J

Etichete: romania , narcis raducan , echipa nationala , mirel radoi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă