Rădoi, apărat de FRF pentru atitudinea curajoasă: „Se miră unii și de formula lui Pitagora...”

3 săptămâni in urmă 3

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021, 23:14

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru curajul avut în România - Germania, scor 0-1. 

România - Germania, totul AICI

Mirel Rădoi a folosit o formulă ofensivă în fața Germaniei, fără vreun închizător veritabil. Mihai Stoichiță a apreciat curajul selecționerului și l-a lăudat pe Florin Niță, cel mai bun fotbalist de astăzi. 

Mihai Stoichiță, mulțumit de Rădoi, după România - Germania

„Se miră unii și de formula lui Pitagora, a lui Einstein. De ce să mă mire formula lui Rădoi? Mi-a plăcut organizarea noastră de azi. Am avut 3 ocazii de gol în debutul meciului, prin Tănase, Chiricheș și Keșeru. Cum să nu fiu de acord cu antrenorul cu care lucrez?! E colegul meu! 

Niță e un portar bun. Nu știu de ce ne mirăm că a făcut un meci mare... E titular în campionatul Cehiei, unul bun. E un portar de valoare, zic eu. Nu s-a speriat nimeni după retragerea lui Tătărușanu. S-au retras sute de fotbaliști din fotbalul nostru. Acum e momentul să descoperim alți tineri. În Armenia batem sigur, puteți să pariați. Nu o să merg acolo, dar câștigăm”, a declarat Mihai Stoichiță, după eșecul cu Germania. 

FOTO Cele mai tari imagini din România - Germania

Citește și alte știri despre România - Germania: 

Mirel Rădoi nu l-a iertat pe Mario Camora! Ce mutări a fost nevoit să facă, după eroarea din prima repriză

FOTO România a cerut ofsaid la golul marcat de Germania + doi „tricolori” au gafat

A rupt tăcerea după 12 ani! Ce s-a întâmplat la echipa națională: „Victor Pițurcă era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze”

Playtech: Sonia Trifan a divulgat SECRETUL Corneliei Catanga, la înmormântarea ei. Ce avere avea, de fapt, artista EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă